Satu- ja telinejumppa alkaa tiistaina 5.9.! Huom. muuttunut aloitusaika

HUOM! Satujumpan ja telinejumpan / teamgymin tiistain aikataulut siirtyvä alkamaan 15 min myöhemmin eli satujumppa klo 17.30 ja Teline / tg klo 18.15. Tämä siitä syystä että koulun oma toiminta päättyy niin myöhään, että pääsemme aloittamaan tunnit klo 17.30. 

Lasten tunnit alkavat tiistaina 5.9.2023.Tunnit pidetään Kulosaaren Yhteiskoulun liikuntahallissa. Kulku halliin tapahtuu Svinhufvudin kujaa pitkin. Kujaa kun kulkee ihan loppuun asti niin sieltä löytyy liikuntahalli. 

Koulun pääovien puolelta eli Ståhlberginkujan puolelta ei pääse kulkemaan halliin / saleihin. 

Halliin ovet on lukossa ja ohjaajat tulevat avaamaan ovet n.10 min ennen tunnin alkua. Lapsia ei voi jäädä odottamaan hallin tiloihin, koska siellä ei ole odotus tiloja ja jumppiin tulevia lapsia on paljon liikkeellä. Ihan hallin vieressä, koulun kirjastossa, on Kulosaarelaiset ry:n vapaaehtoisten  auki pitämä kirjasto ”lukutupa”, joka on auki ti ja to klo 16.00-19.00 ja sinne voi mennä lukemaan /odottamaan 🙂 

Samaan aikaan ja samassa hallissa telinejumpan / teamgymin kanssa, on meidän seuralla tarjolla kahvakuula treeni klo 18-19.00, johon aikuiset voivat halutessaan ilmoittautua mukaan :). Lasten tuntien siirrosta johtuen aikuisten tunti alkaa hieman aikaisemmin, mutta lapsi voi tulla hallille jo klo 18 🙂

https://go.hoika.net/user/Default.aspx

Lapsien kannattaa olla tunneilla paljain jaloin tai jos haluaa pitää tossuja tms. tulisi niiden olla pohjastaan pitävät ja joustavat. Sukkasillaan ei voi tunneilla olla. Jumppassa asuksi käy mikä vaan joustava vaatetus esim. jumppapuku, shortsit ja t-paita, trikoot jne. Pitkät hiukset tulee olla kiinni. Korut, kellot ym. on hyvä jättää kotiin.

Pukuhuoneita on kaksi ja satujumppalaiset käyttävät sisääntullessa oikealla olevaa ensimmäistä pukuhuonetta ja teline / tg toista, lähempänä salia olevaa pukuhuonetta. Kengille on aulassa hyllyt mihin ne voi jättää ennen pukuhuoneeseen menoa.

Mukavaa alkanutta syyskuuta!

Tervetuloa tunneille!

Kulosaaren Liikuntaseuran ohjaajat

Comments are closed.